Standard kuist kern uit: drie aanwinsten mogen nu al weg

Standard kuist kern uit: drie aanwinsten mogen nu al weg

01-12-2015 11:15

Standard is niet aan zijn beste seizoen bezig, en daardoor rijzen er nu vragen bij de spelerskern. Mohammed Yattara mag zijn kastje al leegmaken, maar dat is nog niet voldoende. Ook de twee jonge Belgen die weggehaald zijn bij Lierse moeten al terug weg.

Standard greep deze zomer een buitenkansje, het ging Faysel Kasmi en Ahmed El Messaoudi weghalen bij het gedegradeerde Lierse. Beide spelers werden gehuurd met een aankoopoptie, maar zeker sinds de komst van Yannick Ferrera wordt er nauwelijks nog iets vernomen van het duo. Standard heeft dan ook een besluit genomen: volgens La Capitale willen de Luikenaars met geen van beiden verder.

Nochtans kon Kasmi coach Slavoljub Muslin nog wel overtuigen, in de eerste wedstrijden stond hij verschillende keren in de basis. Hij bleek echter nog lang niet klaar voor het grote werk, al werd hij ook tegen zijn voet op de rechterflank gezet. Verdediger El Messaoudi heeft nooit echt een kans gekregen, hij heeft nog maar vijf officiële minuten op het veld gestaan. Beide spelers zouden in de winterstop al terug naar Lierse mogen, de tweedeklasser kan ze eventueel wel nog doorverhuren.