Bart Verhaeghe klopt zich op de borst: Twee keer tweede is ook niet slecht

Bart Verhaeghe klopt zich op de borst: "Twee keer tweede is ook niet slecht"

01-12-2015 10:45

Club Brugge speelt al enkele seizoenen opnieuw mee voor de titel, maar het wil maar niet lukken voor de ploeg van Bart Verhaeghe. Intussen is het al tien jaar geleden dat Blauw-Zwart de titel nog eens mocht vieren. Toch hoeft dat ook dit seizoen niet voor de flamboyante voorzitter van Club. 

Bart Verhaeghe laat in Het Laatste Nieuws zijn licht schijnen over de sportieve ambities van Club Brugge dit seizoen. Hij liet al verstaan dat Michel Preud'homme, ondanks alle twijfels van buitenaf, het volste vertrouwen geniet van het clubbestuur. Verder laat hij een opvallende uitspraak optekenen. "We moeten meedoen voor de landstitel. Hem ook winnen, moet niet." 

Verhaeghe klopt zich op de borst dat Club Brugge het de voorbije jaren lang niet slecht gedaan heeft. "We zijn twee keer tweede en twee keer derde geworden in de competitie. We hebben vorig jaar de Beker van België gewonnen en we hebben het met Club voor het eerst sinds lang tot een Europese kwartfinale geschopt. Dat is niet niks". Vraag is of de Club-supporters, die wel erg hongerig zijn naar een eerste landstitel sinds 2005, daar ook zo over denken.