Van Gaal heeft genoeg van eigen aanwinst en scheurt contract aan diggelen

Van Gaal heeft genoeg van eigen aanwinst en scheurt contract aan diggelen

01-12-2015 10:14

Manchester United-doelman Victor Valdes hoeft niet veel langer onder Louis van Gaal te werken, zo meldt Sport. De manager van United verscheurt het contract van de doelman, die kan uitkijken naar een nieuwe club.

Van Gaal heeft in de voorbije twaalf maanden al vaker in de clinch gelegen met Valdes, die nog een verbintenis tot het einde van het seizoen heeft. De oefenmeester is volgens de krant bereid om dat contract te verscheuren, zodat Valdes gratis kan overstappen naar een nieuwe club. Het meest recente akkefietje dateert van afgelopen zondag. Valdes werd niet uitgenodigd voor het Unicef-diner van United en de vrouw van de keeper besloot zich daarom te mengen in de voortdurende discussie tussen de twee.

Valdes werd aanvankelijk door United aangetrokken als back-up voor David de Gea, maar de 33-jarige keeper wilde volgens Van Gaal niet opdraven in het tweede. Daarmee begonnen de akkefietjes, die nu een kookpunt bereiken. United kan op korte termijn verlost zijn van deze constante bron van ergernis. Celta de Vigo wacht intussen met smart op nieuws. Die club wil Valdes inlijven. Ook Espanyol zou interesse hebben, terwijl Valencia op de achtergrond een rol lijkt te spelen.