Rode Duivel speelt Liverpool helemaal kapot, bij de beloften althans...

01-12-2015 07:50

Marouane Fellaini is terug van weggeweest. Een kuitblessure hield hem een tijdje aan de kant, maar maandag mocht de middenvelder met de beloften van Manchester United aantreden tegen Liverpool. In de 3-2 overwinning was de Rode Duivel betrokken bij alle doelpunten.

Er zijn er veel die er hun hand voor zouden omdraaien, zo'n wedstrijd bij de beloften. Fellaini niet, hij werd de man van de match in de overwinning tegen Liverpool. Nadat de ranke middenvelder zijn team in de eerste helft op voorsprong bracht. Manchester United verdubbelde na de rust de score toen een gelost schot van alweer Fellaini simpel werd binnen getikt. Op het einde was de Rode Duivel nog goed voor de assist bij de 3-2 voor United.

Nadat hij afgelopen weekend nog 90 minuten op de bank moest zitten tegen Leicester City, bewijst hij nu toch weer zijn waarde aan Louis Van Gaal. Ook al is het slechts bij de beloften.