Standard kan mogelijk volgend weekend weer op middenvelder rekenen

Standard kan mogelijk volgend weekend weer op middenvelder rekenen

30-11-2015 22:31

Standard lijkt snel weer op zijn middenvelder Eyong Enoh te kunnen rekenen. De Kameroener testte maandag of zijn voetblessure helemaal van de baan is en is mogelijk dit weekend weer inzetbaar voor de Rouches.

Eyong Enoh was maar net terug hersteld van een blessure of hij had al opnieuw een lichte voetblessure. Gelukkig voor de Kameroener lijkt die bijna helemaal genezen te zijn. Mogelijk kan trainer Yannick Ferrera Enoh zaterdag al in zijn selectie opnemen voor het uitduel tegen Waasland-Beveren. Dat staat te lezen in Het Laatste Nieuws.

Ook voor Martin Milec is er goed nieuws. De Sloveense rechtsachter is hersteld van zijn ziekte en staat opnieuw op het trainingsveld. Standard zal de komende weken wellicht zeker een beroep moeten doen op Milec, want Goreux werd door het bondsparket drie wedstrijden effectief geschorst. 

Derde doelman Senne Vits kwam in de zomer over van Oud-Heverlee Leuven, maar had nog niet veel plezier aan zijn overstap naar Standard. De jonge keeper liep half oktober een handbreuk op, maar zou deze week opnieuw hervatten met de groep.