Catalaanse krant spreekt bizar gerucht over Neymar razendsnel tegen

Catalaanse krant spreekt bizar gerucht over Neymar razendsnel tegen

30-11-2015 19:31

De Madrileense krant AS kwam maandag naar buiten met het bizarre gerucht dat Real Madrid een oogje zou hebben op Neymar. Nu is het de beurt aan de Catalaanse krant Sport om dat verhaal tegen te spreken.

Sport schrijft dat Barcelona er alles aan gelegen is om het contract van Neymar zo snel mogelijk open te breken en te verlengen. De huidige verbintenis van de Braziliaanse ster loopt nog door tot medio 2018, maar kan worden opgewaardeerd tot de zomer van 2021. Tekent Neymar, dan is hij na Lionel Messi de best verdienende speler bij Barcelona.

Neymar, die met zijn nieuwe contract vijftien miljoen euro per jaar zou opstrijken, liet in een eerder stadium al weten dat er gesprekken gaande zijn over een langere samenwerking. "We praten erover, want het is mijn intentie om hier langer te blijven." Neymar is bij Barcelona bezig aan een indrukwekkend seizoen. De aanvaller scoorde al veertien keer in twaalf competitiewedstrijden.

Maandag werd ook bekend dat Neymar, samen met Lionel Messi en Cristiano Ronaldo, is genomineerd voor het winnen van de Gouden Bal.