We weten dat het moeilijk is, maar we willen absoluut in de top vier eindigen

"We weten dat het moeilijk is, maar we willen absoluut in de top vier eindigen"

30-11-2015 17:14

Eden Hazard en Chelsea kruipen langzaam maar zeker uit een serieuze dip. De Engelse landskampioen zakte na een desastreus seizoensstart weg tot een veertiende plaats. Afgelopen weekend keerde het met een punt terug naar huis na een spannend duel tegen Tottenham. Hazard vindt dat Chelsea meer verdiende. 

De Belgische kwelduivel werd door José Mourinho in de aanval geplaatst en deed het daar toch wel goed. "Een gelijkspel is een goed resultaat, maar ik denk dat we toch een doelpunt verdienden. We speelden een goede wedstrijd. In de eerste helft gaf Oscar een heel goede pass, maar ik kopte helaas over. We kregen niet veel kansen, maar Hugo Lloris stopte wel een volley van mij. Het was een geweldige safe. Als die bal binnen was, dan zou de overwinning voor ons zijn", geeft Hazard aan op de clubwebsite van Chelsea

"Het is altijd moeilijk om tegen Tottenham te spelen", gaat Hazard verder. "Vorig seizoen verloren we hier met 5-3. We probeerden wel wraak te nemen, maar dit is toch wel een goed resultaat. Er was heel wat beweging tussen Willian, Oscar, Pedro en mijzelf. Het ging niet altijd even vlot, maar we spelen wel erg goed samen. We proberen het nu wedstrijd per wedstrijd te bekijken. Het zal moeilijk gaan, maar we willen absoluut bij de top vier eindigen en genieten van ons spel."