Belgische praline klaar om weer uitgepakt te worden, Mourinho likt zijn vingers

Belgische praline klaar om weer uitgepakt te worden, Mourinho likt zijn vingers

30-11-2015 16:10

Eindelijk weer eens goed nieuws voor José Mourinho. De coach van Chelsea mag volgend weekend weer rekenen op Thibaut Courtois. De Belgische doelman lijkt klaar voor zijn rentree in de Premier League. 

Mourinho mag een vinkje plaatsen achter de naam van Courtois op het selectieblad voor de wedstrijd tegen Bournemouth. De Belgische nationale doelman traint sinds vorige week weer mee bij The Blues en lijkt weer helemaal klaar voor de strijd. Dat weet de Engelse krant Daily Mail. Courtois wordt door de sportieve staf klaargestoomd na drie maanden afwezigheid. Het voormalige sluitstuk van KRC Genk en Atletico Madrid blesseerde zich aan de knie en moest een operatie ondergaan.

De afwezigheid van Courtois deed Chelsea eigenlijk niet veel goed. Asmir Begovic nam de plaats in van de Belgische doelman, maar moest lijdzaam toezien hoe Chelsea zijn slechtste seizoensstart meemaakte sinds de komst van Roman Abramovic. De terugkeer van Courtois is niet het enige lichtpunt voor Mourinho. Ook John Terry, Radamel Falcao, Loic Remy en Ramires zijn terug inzetbaar in de partij tegen Bournemouth. Chelsea moet dringend punten pakken. De club staat op een beschamende veertiende plaats.