Bolat heeft geen zin in feestje: nu al einde verhaal bij Club?

Bolat heeft geen zin in feestje: nu al einde verhaal bij Club?

30-11-2015 11:45

Uitbundige taferelen zondag bij Club Brugge, want een 1-4 op KV Mechelen is wel reden voor een feestje. Ook de bankzitters deden lustig mee, maar reservedoelman Sinan Bolat hield het rustiger: de foto van de viering spreekt boekdelen.

Bolat werd deze zomer binnengehaald als dé vervanger voor de populaire Mathew Ryan, maar hij kwam aan zonder matchritme. In zijn eerste wedstrijden gaf hij meteen een matige indruk, waardoor Sebastien Bruzzese zijn plaats in doel terug opeiste. Bruzzese doet het een pak beter dan verwacht, en dus is Bolat naar het achterplan verdwenen. De ex-doelman van Standard heeft het dan ook duidelijk niet naar zijn zin bij Club.

Eigenlijk moest dit het jaar van de comeback worden voor Bolat, want in de afgelopen jaren heeft hij ook al weinig gespeeld. Hij koos naar eigen zeggen voor Club omdat hij elke week wilde spelen, maar daar komt voorlopig niets van in huis. Gelukkig voor Club is Bolat gehuurd van Porto, de kans is reëel dat hij in januari al doorverhuurd zal worden.