Vandenbempt is onder de indruk: Club Brugge was overrompelend

Vandenbempt is onder de indruk: "Club Brugge was overrompelend"

30-11-2015 11:01

Club Brugge zat zondag even in de problemen tegen KV Mechelen, maar in een weergaloze tweede helft trok Blauw-Zwart alles weer recht. Peter Vandenbempt was van de partij en zag een club van hoog niveau.

KV Mechelen heeft een ijzersterke thuisreputatie, maar tegen het Club Brugge uit de tweede helft was geen kruit gewassen. "Het voetbal van Club was na de rust overrompelend, met veel snelheid, beweging, diepgang en doelgevaar. We moeten er wel bij zeggen dat KVM na de rust tragisch slecht stond te verdedigen. Er bleef niets meer over van het stugge blok. Maar het was voor Club toch een hoogst bemoedigende prestatie", laat Vandenbempt weten op Sporza.

Naar een uitblinker was het zondag niet al te lang zoeken: Jelle Vossen was man van de match, ook al startte hij op de bank. "Jelle Vossen maakte als invaller het verschil, met 2,5 goal. Hij was zoveel meer aanwezig, dreigender en efficiënter dan die nog altijd zoekende spits Leandro Pereira. De goals vielen wel pas in het laatste kwart van de match, maar het overwicht was er ook al voor de pauze."