Club Brugge staat voor een mooie kerst: Club komt nog op kruissnelheid

Club Brugge staat voor een mooie kerst: "Club komt nog op kruissnelheid"

30-11-2015 09:55

Club Brugge kon zondagmiddag alweer overtuigen in de competitie. De Bruggelingen domineerden de partij tegen Malinwa en wonnen uiteindelijk met 1-4 dankzij een sterke invalbeurt van Jelle Vossen. Ook Marc Degryse raakte overtuigd.

"Club Brugge maakte indruk op mij. Ze hebben KV Mechelen op eigen veld negentig minuten gedomineerd. Na een halfuur hadden ze zeventig procent balbezit. Het voetbal was goed en er kwamen kansen, weliswaar toen nog niet de open doelkansen", zegt hij in Het Laatste Nieuws.

"Na de rust zag je dat de ploeg overloopt van vertrouwen. Met als verpersoonlijking daarvan Jelle Vossen. Wat een verschil met Leandro Pereira. Vossen zit volgens mij toch veel beter in zijn vel", aldus de analist.

"Club moet voor Nieuwjaar nog tegen Charleroi, Standard, Anderlecht en Kortrijk. En toch geloof ik dat Club op kruissnelheid komt. Ik zie hen zich plaatsen in de beker én in de Europa League en aansluiting vinden met de top in de competitie. Op die manier wordt het alsnog een mooie kerst voor Club Brugge en Michel Preud'homme."