Vrouw van persona non grata bij United zorgt voor ophef: 'Voor het goede doel!'

Vrouw van persona non grata bij United zorgt voor ophef: 'Voor het goede doel!'

30-11-2015 09:06

Victor Valdes zit in een isolement bij Manchester United. Dat werd zondagavond nog eens pijnlijk duidelijk, aangezien de keeper niet was uitgenodigd voor het galadiner van de club. United organiseert ieder jaar een diner voor een goed doel, ditmaal voor Unicef. De vrouw van Valdes haalde hard uit.

Middels een foto op Instagram, waarop diverse spelers van United stonden, met passend bijschrift zorgde Yolanda Cardona voor ophef in Engeland. "Mijn man Victor Valdes niet uitnodigen voor het United4Unicef-gala... Het is één van de laatste dingen die je verwacht van een grote club als Manchester United. Een evenement voor een goed doel blijft altijd een evenement voor een goed doel!", aldus Cardona.

Valdes is persona non grata bij United en heeft een slecht relatie gekregen met manager Louis van Gaal. Hij mag al niet meer meetrainen met de selectie en zelfs niet aanwezig zijn op het trainingscomplex op de momenten dat United traint. Het ziet er sterk naar uit dat Valdes in januari vertrekt. De Spanjaard zou in de belangstelling staan van clubs als Espanyol en Valencia, meldt ESPN.