Anderlecht, Standard en Ajax zijn gewaarschuwd: Kosanovic kost aardige duit

Anderlecht, Standard en Ajax zijn gewaarschuwd: Kosanovic kost aardige duit

30-11-2015 06:59

KV Mechelen lijkt Milos Kosanovic dan toch snel te gaan verliezen. De Servische verdediger is linksvoetig, sterk in het uitvoetballen en secuur in de verdediging. Dat is een profiel waar veel ploegen naar op zoek zijn.

De interesse in Kosanovic is volgens Het Laatste Nieuws de laatste weken alleen maar toegenomen. In binnen- en buitenland zijn er verschillende clubs die de verdediger maar al te graag zouden halen. In België zijn onder andere Anderlecht - waar hij geen prioriteit is - en Standard onder de indruk. In het buitenland toont vooral Ajax interesse in de Serviër.

Kosanovic zelf blijft nog rustig onder de interesse.  "Natuurlijk is het leuk als je hoort dat zulke ploegen aan je denken, maar voorlopig telt voor mij enkel KV Mechelen. Er zijn nog zes wedstrijden voor de winterstop, daarna zien we wel. Ik ben niet gehaast", klinkt het tegenover Het Laatste Nieuws.

Geïnteresseerde ploegen zullen alvast diep in de buidel moeten tasten voor Kosanovic. Hij heeft nog een contract tot 2018 Achter de Kazerne en de club deed er in de zomertransferperiode alles aan om hem langer te houden. Sindsdien zijn de prestaties van de Serviër enkel nog in stijgende lijn gegaan. Hij moet dus een flinke duit kosten.