Peeters baalt na onverdiende nederlaag: Dit was een overval

Peeters baalt na onverdiende nederlaag: "Dit was een overval"

29-11-2015 22:43

Bob Peeters krijgt na zijn ontslag bij Sporting Lokeren een nieuwe kans bij Westerlo, maar in zijn eerste partij liep hij meteen een pijnlijke nederlaag op. KV Oostende kon pas in blessuretijd de winning goal maken, en Peeters baalt dan ook enorm.

Vanderhaeghe vond dat zijn team de match domineerde, maar Peeters heeft toch een andere kijk op de wedstrijd. "Het mag misschien een overval zijn die KV Oostende hier pleegt, maar het is aan ons om tot het einde geconcentreerd te blijven. We laten ons schuren op een stilstaande fase in de extra tijd, dat doet pijn. Ook omdat we die vrijschop te makkelijk weggaven", laat hij weten aan Sporza.

Door de nederlaag blijft Westerlo op de laatste plaats staan, maar er is geen reden tot paniek. Peeters gelooft dat het tij snel zal keren. "We hadden een kostbaar punt kunnen en moeten pakken, maar goed, het was niet allemaal slecht. Organisatorisch stonden we goed. Oostende vond weinig oplossingen. Ik kan de jongens niet verwijten. Bij momenten hebben we proberen te voetballen, dat is hoopvol voor de toekomst."