Vormer dolgelukkig na mooie zege: Dat is heel belangrijk voor ons

Vormer dolgelukkig na mooie zege: "Dat is heel belangrijk voor ons"

29-11-2015 19:53

Club Brugge boekte met de zege op KV Mechelen (1-4) een vijftien op vijftien. Ruud Vormer, die zijn tweede match speelde na een maandlang blessurelast, was opgetogen met de drie punten en de goede vorm bij Club.

 “Dit is een heel belangrijke zege voor ons", klinkt het op de clubwebsite. "In de eerste helft speelden we goed voetbal, creëerden we kansen maar de bal ging er jammer genoeg niet in. Aan de overkant gaat één van de weinige kansen er wel in en dan denk je ‘daar gaan we weer’. Maar in de eerste helft speelden we wind tegen en dat was toch wel een groot verschil met de tweede helft."

Ook Vormer was onder de indruk van de invalbeurt van Jelle Vossen. De spits zorgde persoonlijk voor de ommekeer Achter de Kazerne. "Na de pauze zorgde de invalbeurt van Vossen voor het grote verschil. Die eerste treffer was écht een fantastische goal, een mooie volley in het hoekje. Die tweede maakt mijn oma ook nog wel, hoor. Daarna waren we helemaal vertrokken en speelden we de wedstrijd zeer volwassen uit.”