Teleurstelling troef in Mechelen: We brachten alweer te weinig

Teleurstelling troef in Mechelen: "We brachten alweer te weinig"

29-11-2015 18:30

KV Mechelen kan alweer een nederlaag bijschrijven. Ook al was het tegen Club Brugge, de 1-4-nederlaag komt hard aan bij Malinwa. Sterkhouder Tim Matthys weet van geen hout meer pijlen te maken.

"We verloren heel wat tweede ballen en hadden het daardoor lastig. Die gelijkmaker van Club deed ons pijn", staat er te lezen op de clubwebsite van KV Mechelen. "Dankzij die 1-0 speelden we in een comfortabele positie. Meteen na die tegengoal maakte Club goed gebruik van de ruimte. In de tweede helft brachten we als team weeral te weinig."

Het was via Matthys dat Club de gelijkmaker kon scoren. De spits trapte de bal weg, maar Vossen nam hem prachtig op de slof. "Ik probeerde die bal vol weg te trappen, maar Izquierdo zat er nog met een voetje tussen. Daardoor vloog de bal niet zo ver als ik gehoopt had. Wat Vossen daarna doet, is knap."

Tot slot is Matthys eerlijk in de nederlaag. "We moeten eerlijk zijn en concluderen dat Club vandaag beter was. Ook in de eerste helft. De kansen die ze kregen hebben ze goed afgewerkt. Dat is pijnlijk voor ons."