Defour woest op ploegmaats na moeizame overwinning: Dit mag nooit gebeuren

Defour woest op ploegmaats na moeizame overwinning: "Dit mag nooit gebeuren"

29-11-2015 17:31

Anderlecht won zondagmiddag met 3-2 van OH Leuven. Tot verbazing van velen werd het een moeilijke partij voor paars-wit. Uiteindelijk moesten de Brusselaars er alles aan doen om de drie punten thuis te houden. Sterkhouder Steven Defour is dan ook niet te spreken over de partij van zijn ploeg.

“Het ging veel moeilijker dan verwacht", klinkt het bij Defour voor de microfoon van Sporza Radio. "We beginnen zeer slecht aan de partij, na de openingstreffer kan het zelf 0-2 worden. Daarna probeer je de wedstrijd in handen te nemen, wat lukt. Maar nadat het 2-1 wordt, geef je de match weer helemaal weg. Onbegrijpelijk.”

Defour probeert het positieve van de overwinning te zien, maar vergeet daarbij niet de zwakke prestatie. “Chapeau wel voor onze reactie, we zijn alleszins blijven zoeken naar de derde goal. Maar ik ben wel ontevreden met onze match. Onze mentaliteit zat écht niet goed. Als je twee goals thuis tegenkrijgt tegen OHL, dan ben je niet goed bezig. We moesten weer bibberen tot het einde, dat mag niet gebeuren. Maar goed, we hebben wel gewonnen. We spelen niet goed, maar houden de drie punten wel thuis. Dan moeten we maar tevreden zijn.”