AA Gent vreest voor Zulte Waregem: Dat is niet in ons voordeel

AA Gent vreest voor Zulte Waregem: "Dat is niet in ons voordeel"

29-11-2015 17:20

AA Gent blijft maar de mooie overwinningen aan elkaar rijgen. Zo wonnen de Buffalo's gisteren met 0-1 op het veld van Racing Genk. Toch beginnen de matchen elkaar in sneltempo op te volgen. Dat vindt ook sterkhouder Thomas Foket.

“We moeten er dus alles aan doen om goed te recupereren", zegt Foket op de clubwebsite. Daarbij ligt volgens de rechtsback de West-Vlaamse club de Gentenaars niet goed. "Twee keer dezelfde tegenstander treffen in hetzelfde stadion voelt een beetje vreemd. Als een ploeg je ligt, is zoiets tof, maar Zulte is een ambetante tegenstander. Bovendien volgt de bekerwedstrijd al binnen twee dagen. Vreemd."

Volgens Foket moet Gent zich optrekken aan de fantastische uitslagen van de voorbije weken. “Ondanks ons drukke schema hebben we zaterdagavond ook alles gegeven om te winnen. Het was geen makkelijke partij, zeker de tweede helft niet. Maar we hebben gewonnen. We zijn blij dat dat gelukt is."

Toch was de sterkhouder niet tevreden over zijn eigen partij. "Het klopt dat ik meer had moeten doen met mijn kansen", aldus Foket. “Ik had veel ruimte en kreeg vaak de bal toegespeeld, maar had betere keuzes moeten maken.”