Preud'homme looft spelersgroep na mooie zege: Dat is onze kwaliteit

Preud'homme looft spelersgroep na mooie zege: "Dat is onze kwaliteit"

29-11-2015 17:05

Vijftien op vijftien. Het zijn mooie cijfers voor Club Brugge die het in het begin van het seizoen nog zo moeilijk had. Michel Preud'homme was dan ook opgetogen na de eenvoudige 1-4 zege tegen en op KV Mechelen.

Club Brugge begon goed aan de partij, maar was na 25 minuten op achtervolgen aangewezen. “De eerste helft vond ik nochtans goed", klinkt het bij Michel Preud'homme bij Proximus 11. "Maar we waren te statisch vanvoor, onze spitsen kwamen niet waar ze moesten. We hebben kansen gehad, maar het moest beter. Dat deden we dan ook tijdens de tweede helft. We hebben veel druk gezet vanaf het begin van de wedstrijd, en dat is in de tweede 45 minuten té veel geworden voor Mechelen.”

De match kantelde door de inbreng van één man: Jelle Vossen. De publiekslieveling scoorde twee keer en was ook betrokken in de derde goal van Dierckx. “Wij weten dat Jelle Vossen een kwaliteitsspeler is. Waarom hij op de bank zat? We willen iedereen klaar en fris houden. Wij hebben enorm veel goede spelers, en dat zie je nu nog eens. Diaby en Pereira kunnen scoren, Tuur scoort, Jelle scoort en ook Vanaken scoort. Dat is tof voor Hans, hij was heel bepalend voor deze partij.”