Beresterk Belgisch duo zet Hazard een hak: Heel hard gewerkt

Beresterk Belgisch duo zet Hazard een hak: "Heel hard gewerkt"

29-11-2015 15:16

De topper tussen Tottenham en Chelsea heeft geen winnaar opgeleverd, maar toch stappen Toby Alderweireled en Jan Vertonghen als mentale winnaar van het veld. De beide Tottenham-verdedigers lieten geen doelpunt toe.

De partij eindigde op een scoreloos gelijkspel en dat was te danken aan het beresterke Belgische duo van Tottenham. Alderweireled is uiteraard erg tevreden dat zijn team de nul heeft kunnen houden. “Wij hebben er echt alles aan gedaan om toch te scoren, maar we zijn uiteraard ook tevreden dat we geen doelpunten hebben tegen gekregen”, geeft Alderweireld aan op de Twitterpagina van Tottenham.

“Wij hebben erg hard gewerkt vandaag”, gaat Alderweireld verder. “Mijn complimenten gaan dan ook naar het team. Onze ongeslagen reeks gaat nu verder en dat zegt wel veel over de vorm van het team. Toch blijven wij met beide voeten op de grond. Dat we in de goede richting gaan, staat wel vast”, besluit de Belgische international. Tottenham staat nu op een comfortabele vijfde plaats, terwijl Chelsea blijft plakken op een onaanvaardbare veertiende stek in het klassement.