Club doet een oproep aan zijn eigen fans: Maak er een veilige voetbalavond van!

Club doet een oproep aan zijn eigen fans: "Maak er een veilige voetbalavond van!"

29-11-2015 10:55

Club Brugge trekt zondag naar Mechelen. Na de wedstrijd van donderdagavond zonder supporters kunnen de Bruggelingen weer rekenen op de steun van hun supporters. Club Brugge vraagt via supportersgroep Blue Army alvast de volle steun.

"Na de wedstrijd tegen Zulte Waregem was iedereen (pers, supporters én spelers) onder de indruk van de positieve en serene sfeer in het Jan Breydelstadion. Stewards, supporters en veiligheidsdiensten maakten er samen een veilige en aangename voetbalavond van."

"We rekenen op jullie allemaal om er ook zondag in Mechelen opnieuw een voetbalfeest van te maken", klinkt het in een mededeling op de website van Blue Army. "We vragen dan ook aan alle supporters om de inspanningen van onze stewards en de veiligheidsdiensten, in soms niet evidente omstandigheden, met respect te beantwoorden."

"We willen graag nogmaals benadrukken dat het gebruik van pyrotechnisch materiaal én voetzoekers in het stadion absoluut verboden is. Gezien het huidige klimaat zou het bovendien van zeer slechte smaak getuigen."