Iedereen is fan van De Bruyne: Zijn prijskaartje meer dan waard

Iedereen is fan van De Bruyne: "Zijn prijskaartje meer dan waard"

29-11-2015 09:21

Sinds Kevin De Bruyne voor Manchester City speelt, kan hij niks meer fout doen. Alles, wat de Rode Duivel aanraakt, veandert in goud. Iedereen is dan ook lovend over De Bruyne.

De Bruyne zit al aan zeven doelpunten en acht assist bij City. In de 3-1-zege tegen Southampton was hij opnieuw de grote man. "Kevin heeft heel wat progressie gemaakt, dat heeft hij nog maar eens getoond. Zijn evolutie is vergelijkbaar met die andere aanwinst Raheem Sterling. Beide speelden op de flanken werkelijk schitterend", aldus City-trainer Manuel Pellegrini tegenover de Engelse pers

Ook bij de BBC zijn ze wild van onze landgenoot: "Die jongen is is toch een beetje speciaal. Zijn transfer van 74 miljoen euro deed heel wat wenkbrauwen fronsen, maar de middenvelder heeft al getoond dat hij zijn prijskaartje waard is."

"Hij was al goed voor zeven doelpunten en had een veelzeggende impact op de zege tegen Southampton. De Belgische international maakte met een intikker de 1-0 waarna zijn corner ook nog tot de 2-0 van Delph leidde. Bij de derde goal toonde hij bovendien zijn geweldige beheersing, rust en overzicht toen hij met een voorzet de vrijstaande Kolarov vond aan de tweede paal."