Goednieuwsshow in Gent: sterkhouder genomineerd voor prestigieuze CL-prijs

Goednieuwsshow in Gent: sterkhouder genomineerd voor prestigieuze CL-prijs

28-11-2015 23:51

Niet alleen de overwinning van zaterdagavond tegen Racing Genk zal AA Gent goed doen. De Buffalo's zijn immers (alweer) genomineerd voor een mooie prijs op het internationale toneel.

Zo laat de Europese voetbalbond UEFA weten dat de goal van AA Gent-middenvelder Danijel Milicevic genomineerd is als Goal van de Week in de Champions League. De fraaie, maar ook onconventionele goal van de Zwitser met de fluwelen baltoets staat te blinken naast andere genomineerden zoals Lionel Messi, Dani Carvajal, Willian en Luis Suarez. Een hele eer voor de Buffalo's dus.

Daarnaast werd er eerder deze week al bekend gemaakt dat de Gentse doelman Matz Sels in het Champions League-elftal van de week mag plaatsnemen. Ook Sven Kums viel deze eer al eens te beurt. Het blijven mooie eretitels voor de Buffalo's, die een fantastische campagne nog meer glans geven. AA Gent kan zich immers nog plaatsen voor de 1/8 finales van het kampioenenbal.

Je kan hier stemmen en de goals van de andere genomineerden eens terugbekijken. En natuurlijk ook nog eens genieten van de geniale touch van Milicevic.