Gent wrijft zich in de handen, tegenstander met de billen bloot

Gent wrijft zich in de handen, tegenstander met de billen bloot

28-11-2015 18:53

Kan AA Gent op de slotspeeldag in Groep H van de Champions League nog de volle buit pakken tegen Zenit Sint-Petersburg? Het antwoord is 'ja', want de Russen gingen zaterdag met 4-1 verliezen op het veld van Terek Grozny. 

Nicolas Lombaerts en Axel Witsel zullen waarschijnlijk heel slecht slapen. De Belgische internationals gingen met de billen bloot in de Russische competitie. Zowel Lombaerts als Witsel maakten de negentig minuten vol, maar zij hadden ongetwijfeld liever in de kleedkamer gebleven. Na een half uur zorgde Mitrishev voor het openigsdoelpunt. Even later grepen Witsel en Lombaerts zich opnieuw naar de haren toen Rybus het tweede doelpunt tegen de netten prikte. 

Hulk maakte na de rust nog de aansluitingstreffer en even leek het er op dat Zenit Sint-Petersburg de wedstrijd toch nog naar zich toe kon trekken, maar het duo Mitrishev-Rybus stonden weer aan het kanon met de 3-1 en de 4-1. AA Gent zal dit graag zien gebeuren, want de Russen zijn eigenlijk de sterkste tegenstanders in de groep. Maar het is duidelijk dat Zenit Sint-Petersburg te pakken is en zo de kwalificatie voor de volgende ronde van de Champions League kan verzekeren.