Koeman onderuit bij Manchester City; Newcastle United krijgt er vijf om de oren

28-11-2015 18:18

Newcastle United is opnieuw hard onderuit gegaan in de Premier League. Na de 0-3 thuisnederlaag tegen Leicester City van vorige week werd het ditmaal 5-1 bij Crystal Palace. De positie van manager Steve McClaren lijkt daarmee nóg meer onder druk te komen staan.

De Nederlandse linksback tekende in de 82e minuut van het thuisduel met Stoke City voor de belangrijke openingstreffer. Van Aanholt knalde van afstand heerlijk raak. Wonderkind Duncan Watmore maakte er in de laatste minuten nog 2-0 van voor Sunderland, dat de tweede zege op rij boekte en stilaan uit de onderste regionen kruipt.

Dat geldt bepaald niet voor Newcastle, dat via Papiss Cissé (op aangeven van Daryl Janmaat) nog wel op voorsprong kwam bij Palace. Daarna ging het helemaal mis. James McArthur (tweemaal), Yannick Bolasie (tweemaal) en Wilfried Zaha scoorden voor de thuisploeg.