'MSN' gaat vrolijk verder en bezorgt Barcelona opnieuw klinkende overwinning

'MSN' gaat vrolijk verder en bezorgt Barcelona opnieuw klinkende overwinning

28-11-2015 18:07

Er staat geen maat op FC Barcelona. De Catalanen besloten zaterdagavond een absolute topweek met een klinkende overwinning op Real Sociedad, dat net als Real Madrid en AS Roma niets te vertellen had (4-0).

Dat Lionel Messi terug is van weggeweest, merkte de voetbalwereld dinsdag al tijdens de galavoorstelling tegen Roma. De Argentijnse wereldster vertolkte ook tegen Sociedad weer een hoofdrol. Na 22 minuten was het echter eerst de beurt aan Neymar, die op aangeven van Daniel Alves eenvoudig binnenwerkte en Barcelona op voorsprong. 

Daarna verscheen Luis Suarez op het scorebord. En hoe. De Uruguayaan was doordeweeks tegen Roma al trefzeker met een fraaie volley en trof ditmaal doel met een schitterende halve omhaal (zie vine onder).Toen Neymar op aangeven van Jeremy Mathieu kort na rust voor 3-0 zorgde, was het de beurt aan Messi. Na prachtig voorbereidend werk van Suarez en Neymar kon de Argentijn van dichtbij simpel binnentikken: 4-0.

Barcelona blijft door de zege aan kop in Spanje. De Catalanen hebben een voorsprong van respectievelijk zeven en negen punten op Atlético Madrid en Real Madrid, maar die ploegen komen dit weekend nog in actie.