Sensationeel slot, doelpunten vliegen in het rond in Engeland

28-11-2015 18:04

Ook in de Premier League waren ze getuige van een spektakelrijke wedstrijd. De partij tussen Bournemouth en Everton eindigde op een sensationele 3-3 gelijkspel. Het laatste doelpunt viel in de 98(!) minuut van de partij.

Romelu Lukaku beleefde een middag met gemengde gevoelens. Na ruim 25 minuten spelen opende Ramiro Funes Mori de score voor Everton. Tien minuten later mocht ook Lukaku zijn kans wagen. De Belgische international twijfelde niet en tikte de 0-2 tegen de touwen. Het zag er lang naar uit dat Everton de schaapjes op het droge hand. Maar tien minuten voor tijd brak de hel los.

Bournemouth begon plots in overdrive te spelen. Adam Smith prikte de aansluitingstreffer op het scorebord. Junior Stanislas deed er een schepje bovenop door de gelijkmaker drie minuten voor tijd te scoren. De hoop bij Bournemouth maakte plots plaats voor teleurstelling toen Ross Barkley in de 93 minuut de zege schonk aan Everton. Althans, dat dacht toch iedereen want in de 98ste minuut gebeurde het onwaarschijnlijke. Stanislas kroonde zich tot held bij Bournemouth toen hij de onverwachte gelijkmaker toch nog wist te maken.