Club Brugge is het volgende slachtoffer: Sterker tegen betere ploegen

Club Brugge is het volgende slachtoffer: "Sterker tegen betere ploegen"

28-11-2015 16:49

KV Mechelen staat voor een heel boeiende wedstrijd. De Maneblussers nemen het op tegen Club Brugge. De manier waarop KV Mechelen vorige week won van KV Oostende geeft de Mechelse burger moed. 

Ook Jens Naessens heeft er vertrouwen in. "Een zes op zes zou mooi zijn, niet? Het is een voordeel dat we nu twee keer thuis mogen spelen. Bovendien lijkt het wel alsof we sterker zijn tegen de betere ploegen. Hoe dat komt? Ik heb er geen verklaring voor. Misschien hebben we die moeilijke matchen wel nodig. Maar ik wil wel benadrukken dat iedereen altijd gemotiveerd aan de aftrap verschijnt. Of dat nu tegen pakweg Moeskroen of Anderlecht is", zegt Naessens in HLN Sport Plus.

Naessens kon het in de partij tegen KV Oostende goed vinden met Nicolas Verdier. "Het klikte wel goed op het veld. Ik duik graag de hoeken in en Nicolas mocht wat dieper spelen. Het was wel wat anders spelen dan met Dalibor. Maar het zat goed in mekaar. Natuurlijk was Oostende wel de perfecte tegenstander om op die manier te spelen. Tegen Club Brugge is het anders voetballen omdat ze met vier achteraan staan. Dus het is voor ons ook nog afwachten of de trainer deze match op dezelfde manier zal aanpakken."