De Bruyne bewijst het grote ongelijk van Mourinho: Zijn vreemde dingen gebeurd

De Bruyne bewijst het grote ongelijk van Mourinho: "Zijn vreemde dingen gebeurd"

28-11-2015 15:58

Kevin De Bruyne is geweldig begonnen bij Manchester City. De Rode Duivel bewees bij zijn terugkeer naar Engeland zijn ex-club Chelsea ongelijk. Die lieten hem naar Duitsland vertrekken en zagen zo een groot talent aan hun neus voorbij gaan.

De Bruyne schittert nu bij Man City, maar had dat ook bij zijn droomclub Chelsea kunnen doen. Toch mocht (lees: moest) hij van José Mourinho vertrekken. Zijn voormalige ploeggenoot Ryan Bertrand, die nu bij Southampton speelt, begrijpt er niets van.

"Ik heb samen getraind met De Bruyne", zegt Bertrand aan The Sun. "Alleen al op training is het zo indrukwekkend om hem bezig te zien. Je hoeft echt geen voetbalkenner te zijn om te weten dat hij talent te koop heeft. Vanaf het moment dat hij bij Chelsea arriveerde, maakte De Bruyne indruk."
Mourinho

"Het is nu wel makkelijk om te zeggen dat De Bruyne veel talent heeft, maar hij had dat ook al toen bij Chelsea. Zag Mourinho het niet, wilde hij het niet zien? Ik weet het niet maar het is wel zeker dat daar heel vreemde dingen zijn gebeurd."