Klopp baalt van probleemgeval: Het is allemaal heel vervelend

Klopp baalt van probleemgeval: "Het is allemaal heel vervelend"

28-11-2015 13:07

Wéér is Daniel Sturridge geblesseerd geraakt. De 26-jarige spits van Liverpool moest afgelopen donderdag, in de aanloop naar het Europa League-treffen met Bordeaux, afhaken. Jürgen Klopp baalt van de situatie. 

Sinds Sturridge in januari 2013 de overstap maakte van Chelsea naar Liverpool, heeft hij bijna net zo veel wedstrijden gemist als gespeeld, zo rekenden Britse media na. De international is een serieus probleemgeval aan het worden. "Daniel is inderdaad erg vaak geblesseerd geweest in de laatste maanden en jaren", reageerde Klopp tijdens een persconferentie. "Het is niet zo gek dat een speler die lang uit de roulatie is geweest en dan weer probeert terug te keren, te maken krijgt met een tegenslag."

"Je lichaam moet zich namelijk aanpassen aan de intensiteit van training. Dat doet soms pijn, is fysiek zwaar. Daniel moet daar nu aan gaan leren wennen. We wachten weer af", aldus de Duitse oefenmeester. "Het is allemaal heel vervelend, we moeten geduld hebben. Dat is jammer voor de fans, jammer voor mij en vooral jammer voor hemzelf."