Buffalo zette zichzelf bijna opnieuw buitenspel: Gedreigd om hem eraf te halen

Buffalo zette zichzelf bijna opnieuw buitenspel: "Gedreigd om hem eraf te halen"

28-11-2015 11:29

Een onvergetelijk beeld was het, een huilende Benito Raman na de gewonnen partij tegen Valencia. De Buffalo zat in zak en as omdat hij enige tijd na zijn invalbeurt al opnieuw naar de kant gehaald werd. Tegen Olympique Lyon mocht Raman bijna opnieuw vroegtijdig gaan douchen. 

Hein Vanhaezebrouck was helemaal niet blij met de beginfase van Raman. Volgens de coach van AA Gent zocht de Gentse kwelduivel te veel naar persoonlijk succes. "Raman zocht in het begin iets te veel naar eigen succes. Hij is nog jong en dacht misschien aan zijn winnende goal vorig jaar tegen Club Brugge, maar je moet ook het collectieve in het oog houden en je ­taken uitvoeren, ook defensief", geeft Vanhaezebrouck aan in Sportwereld

Raman werd in de partij tegen Valencia kort na zijn invalbeurt gewisseld omdat hij iets te enthousiast speelde. Hij flirtte zo met een tweede gele kaart. Ook tegen Olympique Lyon moest Vanhaezebrouck bijna ingrijpen. "Ik heb me serieus kwaad gemaakt en daarna was het beter en vervulde hij zijn rol zoals het moest. Ik heb er even mee gedreigd om hem eraf te halen en toen had hij het onmiddellijk gesnapt", vertelt Vanhaezebrouck. Opmerkelijk wel: Raman dwong in de laatste seconden wel de hoekschop af die leidde tot het winnende doelpunt.