Flinke waarschuwing Hasi: Als hij meer wil spelen, moet hij constanter worden

Flinke waarschuwing Hasi: "Als hij meer wil spelen, moet hij constanter worden"

28-11-2015 11:18

RSC Anderlecht mag zich na een mooie 0-2 overwinning tegen AS Monaco weer concentreren op de Jupiler Pro League. Zondag staat OH Leuven te wachten. Het is uitkijken over Besnik Hasi een nieuwe kans schenkt aan één van de beslissende spelers tegen AS Monaco: Frank Acheampong. 

Het Ghanese woelwater van RSC Anderlecht speelde zich in de kijker in de wedstrijd tegen AS Monaco. Acheampong scoorde na een geniale flits. Toch lijkt Hasi niet echt tevreden over zijn speler. "Tegen Monaco is hij fantastisch ingekomen, maar dat deed hij tegen Tottenham ook al. Toen was hij beslissend met zijn assist. Maar drie dagen later was het tegen Brugge niks", geeft de Albanese coach aan in Het Laatste Nieuws. 

Acheampong schipperde de laatste weken tussen de bank en de basiself. Maar om een echte vaste waarde te worden bij RSC Anderlecht moet de Ghanees toch nog een tandje bijsteken. Hasi neemt alvast geen blad voor de mond. "Ik heb soms de indruk dat hij op het veld komt met het idee dat het wel vanzelf zal lopen. Als hij meer wil spelen, moet hij constanter worden."