Sensationele ruil in de maak, Rode Duivel moet concurrent Messi en Ronaldo worden

Sensationele ruil in de maak, Rode Duivel moet concurrent Messi en Ronaldo worden

28-11-2015 10:17

De Europese voetbalwereld heeft een nieuwe Belgische parel ontdekt na de wervelende wedstrijd tussen de Rode Duivels en Italië. Een half uur voor tijd viel Michy Batshuayi in. De Luikenaar scoorde ook meteen. Maar ook door zijn puike prestaties bij Marseille trekt de Belg de aandacht aan, onder meer van Valencia.

De Spaanse grootmacht wil zich roeren op de transfermarkt. Eén van de spelers die niet meer in het plannetje past van coach Nuno Santo is Alvaro Negredo. De 30-jarige Spanjaard kreeg te horen dat hij wel eens uitgeleend kan worden of zelfs verkocht. En dus moet Valencia op zoek gaan naar een nieuwe spits. Die hebben ze blijkbaar gevonden bij Olympique Marseille want volgens de Spaanse krant Superdeporte wil Valencia graag Batshuayi aantrekken.

Nuno Santo zou al gepraat hebben met Valencia-voorzitter Peter Lim. De Portugees wil Batshuayi er graag bij. Maar dat zal niet zonder slag of stoot verlopen. Olympique Marseille gaf al aan dat er een astronomische prijs plakt op het hoofd van Batshuayi. De Fransmannen willen graag minstens vijftig miljoen euro rapen voor de Belgische international. Voorlopig blijft het water tussen Valencia en Olympique Marseille te diep, maar de Spanjaarden willen graag doorzetten voor Batsman.