Dury laat de moed zakken: Moeten niet meer spreken over Play-Off 1

Dury laat de moed zakken: "Moeten niet meer spreken over Play-Off 1"

28-11-2015 08:56

Francky Dury en Zulte Waregem geraakten vrijdagavond in eigen huis niet voorbij de bezoekers uit Luik. Na afloop van de partij was de trainer van Essevee bijzonder teleurgesteld met het resultaat. Play-Off 1 lijkt hij al opgegeven te hebben.

 "Een zeer slechte match van ons", reageert Dury tegenover Het Belang van Limburg. "Ik ga er niet te veel commentaar op geven. We zitten in een mindere periode. Dat merk je aan alles. We verloren zo makkelijk de bal en verdedigden niet scherp."

"Gelukkig hield Sammy (Bossut, red.) ons enkele keren in de match. We trainen de hele week op balcirculatie en hervallen in de match dan telkens in hoge ballen. Daarmee spelen we in de kaart van Dino Arslanagic en Jorge Teixeira. Dit is niet ons voetbal", foeterde de coach.

"We verliezen hier tegen een ploeg die met negen geëindigd is en die nu toch ook al 32 tegengoals heeft geïncasseerd dit seizoen. Dan moet je niet meer spreken over Play-Off 1, maar over je herpakken in het kampioenschap. We moeten ons goeie voetbal terugvinden."