Racing Genk-sensatie kent niemand van AA Gent: Tegen wie scoorde hij?

Racing Genk-sensatie kent niemand van AA Gent: "Tegen wie scoorde hij?"

27-11-2015 23:52

Zaterdag ontvangt Racing Genk AA Gent. Bij de Limburgers rekenen ze op de klasse van  Leon Bailey, maar het talent ligt niet wakker van de komst van de landskampioen. Jamaicaan kent amper één speler van de Buffalo's. 

AA Gent won deze week in de Champions League. Onder meer Danijel Milicevic scoorde. Hij deed dat met een vrije trap, maar dat kreeg Bailey niet mee. "Tegen wie scoorde hij? Lyon? Sorry, heb ik niet gezien."

"Ik kijk eigenlijk heel zelden naar voetbal op tv. Af en toe naar Barcelona, mijn favoriete ploeg. Maar ik ben geen fanatieke supporter, ik word niet ziek als Barça verliest. Ik relax liever met vrienden of ga shoppen in Maastricht, in plaats van voortdurend naar voetbal te kijken."

Kent Bailet eigenlijk nog iemand van de aankomende tegenstander? "Helemaal niet. Behalve één speler natuurlijk. Moses Simon. Met hem trainde ik bij AS Trencin. Hij op links, ik op rechts. Heel goeie voetballer, geweldige kerel ook naast het veld. We trokken veel met mekaar op, hij heeft me nog een sms gestuurd, toen ik hier mijn handtekening zette."