Lierse blijft het moeilijk hebben in de Proximus League, redding wordt moeilijk

27-11-2015 22:20

Voor de tweede speeldag op rij heeft Lierse gelijkgespeeld in de Proximus League. Tegen Virton kwam het niet verder dan 1-1. Door de puntendeling blijven beide ploegen onder de degradatiestreep staan.

Op de vorige speeldag werd het nog 0-0 op het veld van Lommel United. Lierse had dus weer nood aan een zege, maar kwam in de eerste helft wel op achterstand. De man met een van de mooiste namen uit Tweede Klasse, Zotsara Randriambololona, bracht de bezoekers op voorsprong. Vlak voor de pauze bracht Etien Velikonja Lierse weer langszij.

In de tweede helft werd er niet meer gescoord. Lierse en Virton tellen daardoor nu alle twee twintig punten. Ze staan daardoor negen en tiende in de stand. Lierse heeft een iets beter doelpuntensaldo.

De topper tussen Eupen en Antwerp werd uitgesteld naar een latere datum.