De een zijn dood is de ander zijn brood: Ik hoopte op een lijstje te staan

De een zijn dood is de ander zijn brood: "Ik hoopte op een lijstje te staan"

27-11-2015 20:59
1

Bob Peeters is weer aan de slag in het Belgische voetbal. Hij moet proberen om Lokeren in Eerste Klasse te houden. Enkele weken geleden probeerde hij dat tevergeefs bij Lokeren. Op Daknam werd hij ontslagen. Dat had volgens Peeters allemaal te maken met het verleden van de club.

"Na vijf jaar onder het strenge beleid van Peter Maes, had ik een andere benadering. Bovendien was er minder kwaliteit aanwezig in mijn kern dan het jaar voordien. Het is daar niet helemaal netjes afgelopen, maar de vele steunbetuigingen hebben het verwerken alleen maar makkelijker gemaakt", stelt Peeters tegenover Sporza.

Peeters voelt zich wel klaar voor een nieuwe uitdaging. "Wanneer er in de Jupiler Pro League twee ontslagen vallen in één week, hoop je dat je naam wel ergens op een lijstje staat. Ik heb een goed gesprek gehad met manager Herman Wijnants en daarna is de bal snel aan het rollen gegaan. Enkele weken na mijn ontslag bij Lokeren is het snel weer beginnen kriebelen en ben ik opnieuw intens wedstrijden beginnen volgen."