Fans van Anderlecht krijgen druk opgelegd van Hasi: Een extra troef

Fans van Anderlecht krijgen druk opgelegd van Hasi: "Een extra troef"

27-11-2015 17:47

Van het hel naar de hemel: zo kan je de avonturen van RSC Anderlecht van de voorbije week wel beschrijven. Eerder werd beslist om de thuiswedstrijd tegen OH Leuven zonder fans te spelen, in Monaco mochten de fans niet mee en dat zorgde voor een kille sfeer. Maar nu worden de stadionpoorten van het Constant Vanden Stockstadion toch geopend en dat vindt Besnik Hasi een surplus. 

De coach van RSC Anderlecht is bijzonder tevreden dat de fans nu toch mogen afzakken naar het stadion om de wedstrijd tegen OH Leuven te zien. Van een begrafenissfeer zoals in Monaco zal dus geen sprake zijn. "Er was helemaal geen sfeer en dan moet de motivatie vanuit de speler zelf komen. Dat is echt wel moeilijk. Maar als je dan de wedstrijd bekijkt en ook nog eens wint, dan is dat super positief", geeft Hasi aan op de Facebookpagina van RSC Anderlecht

"Voor de spelers gaat dit sowieso een boost geven, maar je hebt ook nog eens de reis. We zijn pas rond twee uur teruggekomen. Maar zondag hebben wij er met het publiek een extra troef bij. Of nu Ferrera of Mathijssen er staat, we weten dat OH Leuven goed georganiseerd naar hier zal komen. Zij gaan nu niet alle deuren open zetten want ze zitten in een mindere periode."