Geen fans in het stadion, maar mogelijk wel nieuwe doelman: Gepraat met Brugge

Geen fans in het stadion, maar mogelijk wel nieuwe doelman: "Gepraat met Brugge"

27-11-2015 17:03

Hoewel Sébastien Bruzzese het niet onaardig doet bij Club Brugge, is men in het Jan Breydelstadion op zoek naar een nieuwe doelman. Mogelijk dwaalde die gisteren al rond in het lege stadion. Rafael Cabral van Napoli staat op de radar van Blauw-Zwart

Met Bruzzese en Sinan Bolat heeft Michel Preud'homme twee valabele doelmannen in huis, maar beide heren missen de echte presence in doel. Mogelijk komt de tegenstander van donderdagavond in Europa League met de oplossing. Cabral, een 25-jarige Braziliaanse doelman, staat op het punt uitgeleend te worden. Eén van de mogelijke opties is Club Brugge. "Wij hebben al met Club Brugge gepraat, maar we zijn nog naar de juiste constructies op zoek", geeft manager Paulo Affonso aan op Calciomercato aan. 

"Als wij er in slagen om een deel te sluiten met Club Brugge, dan zou dit het ideale scenario zijn. Club Brugge is een goed georganiseerde club met een mooie structuur. Dat zou ideaal zijn voor Rafael. Wij hopen een akkoord te vinden voor een uitleenbeurt, dat zou de beste oplossing kunnen zijn voor Napoli en de speler. Tot nu toe bleef het enkel bij oppervlakkige contacten, maar we hopen natuurlijk dat er iets concreter uit de bus valt."