Pallieter kan eindelijk weer lachen bij Lierse: De spelersgroep was niet close

Pallieter kan eindelijk weer lachen bij Lierse: "De spelersgroep was niet close"

27-11-2015 15:28

De 23-jarige Ayub Masika is de jongste weken de grote uitblinker bij Lierse. De pijlsnelle winger heeft zich teruggeknonkt na blessureleed en kan weer genieten van het voetbal. "Ik voel me goed", bevestigt Ayub kort en krachtig in Het Laatste Nieuws.

"Eerst en vooral ben ik helemaal verlost van de hamstringblessure die ik drie weken geleden in Tubeke opliep. Vorig weekend kon ik tegen Lommel al een kwartiertje invallen en nu voel ik absoluut geen hinder meer. Ook in mijn hoofd zit het tegenwoordig uitstekend. Ik heb het weer prima naar mijn zin bij Lierse."

IN het begin van het seizoen had hij het nog moeilijk. Dat kwam niet alleen door het blessureleed. "In de eerste maanden was de spelersgroep niet zo close als nu. De echt jonge gasten en de iets oudere spelers hadden niet zo veel contact met mekaar. De laatste weken is iedereen veel dichter naar mekaar toe gegroeid. Trainer Eric Van Meir speelde een belangrijke rol in dat proces. Sinds Eric overnam loopt iedereen er opgewekt en tegelijk gefocust bij. We zijn één grote familie geworden en daar voel ik me goed in."