Luikse horeca dankt Legear: Standard-speler investeert smak geld in... kippen

Luikse horeca dankt Legear: Standard-speler investeert smak geld in... kippen

27-11-2015 14:41

Jonathan Leager blijkt ook al aan zijn toekomst na het voetbal te denken. De flankaanvaller van Standard heeft een deel van zijn centen immer geïnvesteerd in een opmerkelijk project. Legaer mag zich voortaan namelijk ook een restauranthouder noemen.

De aanvaller van Standard heeft geïnvesteerd in een hamburgertent (Le Tchicken's Bar) in Luik. De tent is nog maar een vijftal weken open, maar kan Legear duidelijk wel bekoren. Naar eigen zeggen loopt hij er zelf twee à drie keer per week langs. "Maar uiteraard niet om elke keer een hamburger te eten. Die eet ik maar één keer per maand", citeert Het Nieuwsblad de flankaanvaller.

De hamburgertent biedt elf soorten hamburgers aan op basis van kip. Dat net Legaer, die de voorbije jaren onder andere bekritiseerd werd voor zijn gewicht, investeert in een hamburgertent is toch opvallend. Legaer is de voorbije weken terug op de vlakte gekomen bij Standard. Hij kreeg van Yannick Ferrera een kans tegen RSC Anderlecht en bedankte meteen met een doelpunt.