Degradatiekandidaat lacht er niet mee: contract van floptransfer ontbonden

Degradatiekandidaat lacht er niet mee: contract van floptransfer ontbonden

27-11-2015 13:08

Moeskroen-Péruwelz heeft wel een erg warrige transferperiode achter de rug, op de laatste dag alleen al haalde het acht nieuwe spelers. Het rook een beetje naar paniek, en het eerste slachtoffer valt nu al. De Montenegrijn Balsa Pelicic mag zijn boeltje al pakken.

De transfer van Pelicic was sowieso een grote gok, want de twintigjarige Montenegrijn had nog helemaal niets bewezen. Zelfs in de Montenegrijnse competitie had hij geen basisplaats bij het lokale Mogren Budva. Het bestuur van de Henegouwers zag echter een goedkope opportuniteit en ging zijn kans: het sprookje heeft uiteindelijk maar een maand of drie mogen duren.

Volgens de website van de club is het contract in onderling overleg verbroken, vermoedelijk gaat Pelicic meteen terug naar zijn ex-ploeg. De transfer van Pelicic naar Moeskroen-Péruwelz was een maat voor niets: Pelicic heeft niet één minuut mogen meedoen.

Ondanks de vele paniektransfers die nog in de laatste dagen werden gedaan, doet de club het toch niet zo slecht als verwacht. De gedoodverfde degradatiekandidaat staat momenteel veertiende, met drie punten voorsprong op OHL en Westerlo.