Wenger hoopt op nieuw 'Özil-scenario': Dan ga ik zeker wat doen

Wenger hoopt op nieuw 'Özil-scenario': "Dan ga ik zeker wat doen"

27-11-2015 12:58

Arsène Wenger staat niet bekend als een manager die veel geld uitgeeft. Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Norwich City aankomende zondag spreekt Wenger tijdens een persconferentie over zijn laatste 'koopje'.

"Ik heb 57 miljoen euro uitgegeven aan Mesut Özil en dat was een koopje, omdat hij een fantastische speler is", vertelt Wenger. "Ik hou van een koopje, wie niet? Ik kocht Patrick Vieira voor 3,5 miljoen euro en daarmee was hij een koopje."

Wenger houdt zijn ogen wijd open. Arsenal kampt namelijk met de nodige blessures en kan een kwaliteitsinjectie goed gebruiken. "Als ik een speler met de juiste kwaliteit vind, dan ga ik zeker wat doen in januari."

Arsenal staat door het verrassende verlies tegen West Bromwich Albion (2-1) op een vierde plaats, met slechts twee punten achter de verrassende koploper Leicester City. "Je kan Leicester niet uitvlakken. Ze zijn in vorm en ze kunnen hun tegenstander vernielen via de counter", aldus Wenger, die ook Chelsea niet vergeet. "Je kan, theoretisch gezien, nog niemand kansloos noemen."