OFFICIEEL: ambitieus KV Mechelen haalt publiekslieveling terug

OFFICIEEL: ambitieus KV Mechelen haalt publiekslieveling terug

27-11-2015 11:46

De kogel is eindelijk door de kerk bij KV Mechelen: verdediger Xavier Chen keert terug naar het oude nest. Zijn terugkeer hing al een tijdje in de lucht, maar is op de website nu ook officieel gemaakt. Chen tekent voor anderhalf jaar.

Chen was ooit aanvoerder bij KV Mechelen, maar koos toen voor een avontuur in China. Nu laat hij zijn contract daar aflopen. "Eerst neem ik even vakantie", aldus Chen. "Op 17 november heb ik mijn laatste wedstrijd van het Chinese seizoen gespeeld. Fysiek én mentaal was het heel lang seizoen. Ik heb dus even rust nodig. Bovendien loopt mijn contract pas af eind dit jaar. Na de winterstop pik ik dus aan bij de groep. Ondertussen zal ik wel een trainingsprogramma van de club meekrijgen."

Voorzitter Johan Timmermans is heel trots dat hij deze transfer kon doen, want hij weet dat Chen de ploeg een boost kan geven. "We zijn heel blij dat we Xavier terug kunnen binnenhalen. We hebben gemerkt dat hij nog steeds dezelfde is en zijn dan ook gelukkig dat hij na de winterstop bij de groep zal aansluiten."