Oud transfergerucht duikt weer op: Mourinho gaat voor Rode Duivel

Oud transfergerucht duikt weer op: Mourinho gaat voor Rode Duivel

27-11-2015 07:05

De transferwindow komt er weer aan. Steevast het moment dat de Engelse pers spelers gaat linken aan clubs. Indien we Mirror mogen geloven heeft Jose Mourinho zijn oogje laten vallen op Moussa Dembele. De Portugees wil de Belg samen met Jamie Vardy naar Chelsea halen. 

Chelsea draait dit seizoen vierkant. Het zou dan ook niet meer dan normaal zijn, wanneer het zich tijdens de winterstop gaat versterken. Eén van de namen, die opduikt, is dus die van Dembele. Enkele maanden geleden wilde de Rode Duivel nog weg bij Tottenham Hotspur, maar momenteel speelt hij in Londen de pannen van het dak. Dat hebben ze enkele stadions verder ook gemerkt.

Toch zou het straf zijn, moest Dembele naar Chelsea trekken. Vorige zomer deed ook al het gerucht de ronde, maar toen liet zijn manager aan VoetbalPrimeur duidelijk weten dat er van een transfer geen sprake was. Chelsea kon Dembele destijds kopen voor een prikje, maar liet het na. Nu moet Dembele rond de twintig miljoen euro kosten.

Naast Dembele valt ook de naam van Jamie Vardy bij Chelsea. Vardy is de sensatie van het seizoen in de Premier League. De aanvaller scoorde al tien speeldagen op een rij. Met Leicester City voert hij ook het klassement aan.