Vossen ontgoocheld na nederlaag: “Dit kan je onmogelijk een B-elftal noemen”

Vossen ontgoocheld na nederlaag: “Dit kan je onmogelijk een B-elftal noemen”

26-11-2015 23:15

Club Brugge verloor dan wel van Napoli, toch maken de Bruggelingen nog kans op een Europese lente. Enige voorwaarde is wel dat er op de laatste speeldag gewonnen moet worden van Midtjylland. Aanvaller Jelle Vossen was ontgoocheld na het verlies tegen Napoli.

“Er waren een paar mogelijkheden om het beter uit te spelen, maar dat lieten we een beetje na. We hebben ervoor gevochten, maar toch hebben we iets te weinig gecreëerd om aanspraak te maken op de overwinning. Ze noemen dit een B-elftal, maar er stond nog steeds veel kwaliteit op het veld."

Wat vond Vossen van de match achter gesloten deuren? “Er zijn momenten geweest dat we voor dreiging konden zorgen. Normaal gezien gaat het publiek er dan vol achter en dan krijg je een andere sfeer hier. Het blijft spijtig dat we voor een leeg publiek moesten spelen. Het is en blijft jammer”, aldus Vossen tegenover Sporza.

Nu moet er gewonnen worden tegen Midtjylland om Europees te overwinteren. “Het positieve is dat het nog mogelijk blijft om te kwalificeren. Maar het is en blijft jammer dat we vandaag zonder punten achterblijven. Mits de juiste omstandigheden had er vandaag denk ik meer ingezeten”, besluit de aanvaller.