Overzicht EL: Lazio overmeestert finalist vorig jaar, Sporting wint spektakelmatch

26-11-2015 21:44

Naast de wedstrijd tussen Monaco en Anderlecht werden er om 19 uur nog heel wat wedstrijden in de Europa League afgewerkt. Lazio won met 3-1 van Dnipropetrovsk en Sporting won een spektakelmatch in Lokomotiv Moskou.

Lokomotiv Moskou – Sporting 2-4
Zes goals vielen er maar liefst te noteren in een spektakelmatch tussen Lokomotiv Moskou en het Portugese Sporting. Ondanks de vroege voorsprong van de thuisploeg via Maicon, stelde Sporting nog voor de rust orde op zaken met treffers van Montero, Ruiz en Martins. Een kwartier na de koffiepauze stelde Pereira de zege helemaal veilig met de 1-4. Even voor het einde kon Miranchuk nog milderen voor de thuisploeg.

Lazio Roma – Dnipropetrovsk 3-1
Candreva bracht de thuisploeg al na vijf minuten op rozen: 1-0 voor Lazio. Beide ploegen gingen ook rusten met deze score. Na twintig minuten in de tweede helft kwamen de Oekraïners dan toch op gelijke hoogte via Bruno Gama. Lazio was niet aangeslagen, even later zorgde Parolo voor de voorsprong. In de blessuretijd nam Djordjevic alle twijfels weg met de 3-1.