Gesloten duel tussen Club Brugge en Napoli lijkt al voor de aftrap te ontsporen

Gesloten duel tussen Club Brugge en Napoli lijkt al voor de aftrap te ontsporen

26-11-2015 21:03

Club Brugge moet donderdagavond zijn Europa League-duel tegen Napoli achter gesloten deuren afwerken en dat is duidelijk niet naar de zin van enkele Club-supporters. Er zijn momenteel wat relletjes aan de gang rond het Jan Breydelstadion.

Renaat Landuyt, burgemeester van Brugge, besliste eerder deze week om de match tussen Club Brugge en Napoli achter gesloten deuren af te werken. Club Brugge besliste daarop om de tickets van de supporters terug te betalen, maar toch maken enkele Club-supporters mok net voor de wedstrijd omdat ze toch het stadion willen betreden. Dat staat te lezen op blauwzwartfans.be.

“Door mensen toegang tot het stadion te ontzeggen, creëer je net chaos”, klinkt het bij de supporters van Club Brugge. En net donderdagnamiddag is het terreurniveau in Brussel van vier naar drie gezakt. Dat doet dus nog meer pijn voor de supporters van Club Brugge.

In Het Nieuwsblad staat ook te lezen dat een honderdtal hevige fans omstreeks half negen van café ’t Putje naar het stadion gingen met het nodige kabaal. De aanwezige stewards kregen de situatie niet onder controle en alle poorten van het Jan Breydelstadion moesten gesloten worden.