Invaller Januzaj gaat met Borussia Dortmund pijnlijk onderuit in Rusland

26-11-2015 20:43

Borussia Dortmund heeft een pijnlijke en nipte 1-0 nederlaag opgelopen in de Europa League. De Duitse topploeg verloor met 1-0 van het Russische FK Krasnodar. Adnan Januzaj mocht ruim twintig minuten invallen bij de Duitsers.

Adnan Januzaj mag in de Duitse Bundesliga amper meedoen van coach Thomas Tuchel en krijgt normaal gezien veel speelgelegenheid in de Europa League. Toch moest de jonge Belg op de bank beginnen en mocht hij pas twintig minuten voor tijd invallen.

De wedstrijd kon niet slechter beginnen voor Borussia Dortmund, want al na twee minuten ging de bal op de stip. Pavel Mamaev nam zijn verantwoordelijkheid en schoot de Russen op voorsprong. Veel kon Dortmund niet meer doen aan die achterstand en het verloor dan ook met 1-0 in Rusland.

Januzaj en co doen een slechte zaak door de nederlaag, want Krasnodar komt samen met Dortmund aan de leiding in groep C. Op de laatste speeldag ontvangen de Duitsers thuis het Griekse PAOK Saloniki. Qabala neemt het dan op tegen Krasnodar.