Fans Anderlecht krijgen wat hoop: “Maatregelen opnemen die zich opdringen

Fans Anderlecht krijgen wat hoop: “Maatregelen opnemen die zich opdringen"

26-11-2015 19:59

De fans van RSC Anderlecht en OH Leuven kregen te horen dat zij niet welkom zijn op de competitiewedstrijd van komend weekend. Maar intussen staat het op niveau drie en dat kan wel eens in het voordeel van de fans uitdraaien.

De burgemeester van Anderlecht, Eric Tomas, heeft mogelijk goed nieuws voor de supporters. Hij zal de beslissing om de wedstrijd achter gesloten deuren te spelen, herbekijken. Een beslissing die genomen werd omdat de terreurdreiging op niveau vier bleef staan. Dat komt omdat het de dreiging verlaagd is naar niveau drie voor het Brusselse gewest. “Zodra ik echt ingelicht word, zal ik de maatregelen nemen die zich opdringen”, geeft Tomas aan tegenover Sporza.

Maar de burgemeester van Anderlecht komt wel met de nodige kritiek. Volgens hem moest hij het nieuws van de verlaging van het dreigingsniveau vernemen via de pers. Tomas werd niet ingelicht door de autoriteiten. Zolang hij geen officieel bericht krijgt, zal hij niet overgaan tot een definitieve beslissing. Maar de fans van RSC Anderlecht en OH Leuven krijgen dus een sprankeltje hoop.